Спорт

Коломиянин Тарас Мельничук став чемпіоном України з класичного жиму лежачи серед юніорів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Коломиянин, майстер спорту міжнародного класу Тарас Мельничук виборов найвищі нагороди в Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи. Він здобув абсолютну першість серед усіх учасників змагань своєї вікової групи, пише Репортер з посиланням на канал НТК.

Тарас Мельничук став Чемпіоном України у ваговій категорії до 120 кілограмів і виборов абсолютну першість серед конкурентів. Змагання відбувалися в Кам’янці-Подільському і були відбірковим етапом до чемпіонатів світу та Європи.

Змагання для мене були досить легкі. Серед юніорів виграв легко. Підготовка теж була легкою. Все прекрасно, – говорить Тарас Мельничук.

На змагання з класичного жиму лежачи у Кам’янці-Подільському з’їхалися учасники з усієї України. Від Прикарпаття виступили Андрій Пожак, Віра Говтова, Інна Оробець. Серед юніорів друге місце посів Влалислав Чемерис, для нього це були дебютні змагання. Назарій Дячук здобув першість серед дорослих спортсменів.

Він – дворазовий чемпіон світу. Дуже надіємося, що він буде представляти Україну на міжнародному помості, – каже Тарас Мельничук.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.