Спорт

Грошові сертифікати отримали 28 найкращих спортсменів Прикарпаття (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Прикарпатті відзначили спортсменів, які стали призерами й переможцями міжнародних змагань, а також їхніх наставників.

Всього грошові сертифікати отримали 28 спортсменів та 19 тренерів. Сума нагороди від Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської ОВА – від 2 до 50 тис грн, залежно до результату, інформує голова ІФ ОВА Світлана Онищук.

Грошові сертифікати отримали 28 найкращих спортсменів Прикарпаття

Також двоє прикарпатських спортсменів отримали сертифікати в розмірі по 750 тис грн для покращення житлово-побутових умов. Йдеться про Ганну Шевчук, майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасницю Олімпійських Ігор, та Євгена Марусяка, майстра спорту України міжнародного класу зі стрибків на лижах з трампліна, учасника Олімпійських Ігор.

Як повідомляє канал 402, прикарпатка Ганна Шевчук входить до складу збірної команди України з легкої атлетики та була учасницею 32-х літніх Олімпійських ігор у Японії.

Рік почався важко, у мене були травми. Але я їх подолала. І зайняла друге місце на Чемпіонаті Європи, – каже Ганна Шевчук. – На Чемпіонаті світу я була 19, але це був мій найкращий результат у сезоні.

Читайте:  Ворохтянка Жанна Глухова виборола 7 місце на Інтерконтинентальному Кубку зі стрибків на лижах з трампліна

Грошові сертифікати найкращим спортсменам та тренерам області вручають щорічно.

Читайте: Спортсмени з Франківська і Коломиї вибороли медалі на всеукраїнському турнірі з єдиноборств

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.