Спорт

Грай чесно – живи достойно. У Долині відбувся футбольний турнір пам’яті загиблих воїнів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У неділю, 11 лютого, в Долині відбувся турнір з футболу серед ветеранських команд.

Його присвятили пам’яті загиблих воїнів в АТО. Девіз турніру  – «Грай чесно – живи достойно».

«Проведення цього турніру є вимогою часу, – каже заступник міського голови Долини Володимир Смолій. – На жаль,  майже щодня зі сходу надходять невтішні звістки, що сини та доньки  України віддають своє життя заради нашого майбутнього та  мирного неба над містами та селищами нашої держави. Ми  підтримали ініціативу Асоціації футболу учасників АТО в Івано-Франківській області щодо проведення такого турніру саме у Долині. Вшанування світлої пам’яті є нашим обов’язком».

В одноденному турнірі взяло участь шість  команд: Національна збірна України серед ветеранів, ФК «Прикарпаття», ФК «Калуш»,  «Скала» Стрий, «Карпати» Брошнів-Осада та господарі «Нафтовик».

Команди на попередньому етапі змагались у двох групах, за результатами яких визначались учасники фінальних  матчів.

У своїх групах переможцями стали ветеранські команди Національної збірної команди України та ФК «Прикарпаття». Другі місця вибороли ветерани Долини та Стрия.

У матчі за 5 місце ветеранська команда Калуша, з рахунком 1:0, обіграла команду Брошнева-Осади.

Ветеранські команди Долини та Стрия, у матчі за третє місце переможця в основний час не визначили, зігравши у нічию – 3:3. У серії післяматчевих пенальті сильнішими були господарі турніру, ветерани Долини (3:2).

Мабуть найцікавіший матч видався на турнірі, це матч ветеранів Національної збірної України та ФК «Прикарпаття».

Першими у фінальному матчі відзначились іванофранківці, але протягом лічених хвилин,   ветерани Національної збірної не тільки відігрались, але й повели у рахунку.

В наступному команді ветеранів ФК «Прикарпаття» не тільки вдалось зрівняти рахунок, але й вдруге у матчі, по ходу повести. За декілька хвилин до завершення матчу, кращому бомбардирові турніру Сергію Нагорняку вдалось зрівняти рахунок, який став – 3:3. Іванофранківці в останній своїй атаці  навіть могли й забити вирішальний матч у ворота свого опонента, але завдяки неймовірній та самовідданій грі Едуарда Цихмайструка, який виніс м’яч із порожніх воріт своєї команди,  цінною травми, зберіг нічийний результат у фінальному матчі.

В серії післяматчевих пенальті, перемогу з мінімальним рахунком – 1:0  святкували синьо-жовта ветеранська команда.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.