Спорт

Франківський «Ураган» здобув перемогу у першій грі 1/8 фіналу Vbet Кубку України з футзалу (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Знову сильніші. Боротьбу в 1/8 фіналу Vbet Кубку України з футзалу франківський «Ураган» розпочав з впевненої перемоги над хмельницьким «Соколом».

Господарі відкрили рахунок на екваторі першого тайму – влучним ударом по воротах суперника капітан «дарконів» Ігор Корсун вивів свою команду вперед. А через три хвилини перевагу франківців подвоїв Петро Шотурма, йдеться у сюжеті Канал 402.

Ураган, новини Івано-Франківська

Ще по голу до свого активу в першій половині зустрічі записали Михайло Грицина та Мар’ян Масевич. Тоді як «соколятам» до перерви відквитати жодного м’яча так і не вдалося.

І лише на середині другого тайму гості зуміли дещо скоротити відставання, на що «дракони» відповіли дублем від Петра Шотурми. Наприкінці матчу суперники ще раз обмінялися голами – менш як за дві хвилини до кінця Ігор Корсун ще раз відзначився у воротах «Сокола», встановивши остаточний рахунок зустрічі 6:2 на користь «Урагану».

Таким чином «дракони» забезпечують собі перевагу у 4 голи перед матчем-відповіддю. Базова дата його проведення 24 лютого.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.