Спорт

Франківський “Ураган” отримав нового президента (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 31 січня, у футбольному клубі “Ураган” презентували новий керівний склад та обговорили подальшу діяльність клубу.

Новим президентом на три роки обрали Василя Костюка, пише “Репортер“.

Також обрали трьох віце-президентів клубу. Олександр Бубен займатиметься розвитком дитячо-юнацького футболу, Юрій Леник вирішуватиме адміністративно-юридичні питання, а Денис Рудницький відповідатиме за комунікацію з органами місцевого самоврядування та інфраструктуру клубу.

Поза зоною комфорту або Куди насувається франківський «Ураган» (ФОТО)

У майбутньому в клубі планують продовжувати розвивати футбол і футзал. Також, далі проводитимуть дитячий Шкільний турнір.

Шкільний турнір зараз може існувати й самостійно, бо його підтримує міська та обласна влада, – говорить Олександр Бубен. – Ми налагодили зв’язки з локальними партнерами, є розуміння з боку шкільної спільноти, тому шукаємо цікаві напрямки для розвитку. Нашим завданням було – зробити так, щоб у цьому турнірі було все, як у дорослому футболі.

У 2019 році тренери “Урагану” проходили навчання спільно з польськими колегами. Тому надалі планують залучати новий досвід у роботі з дітьми та молоддю.

Авторка: Ольга Романська
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.