Спорт

Франківський “Тепловик-Прикарпаття” у контрольно-тренувальному матчі обіграв калушан

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Скориставшись паузою в чемпіонаті України серед команд другої ліги, пов’язаною з тим, що матч 29 туру між МФК «Тепловик-Прикарпаття» та херсонським «Кристалом» Херсон не відбувся (“Кристал” припинив участь у змаганнях), франківці зіграли контрольно-тренувальний матч із ФК «Калуш». Калушани нині йдуть другими в чемпіонаті Івано-Франківської області.

У цьому матчі тренер іванофранківців Володимир Ковалюк зумів переглянути усіх футболістів, які вже найближчої  суботи, 13 травня,  проведуть  матч  на Херсонщині проти «Миру» з Горностаївки. “Тепловик-Прикарпаття” у таблиці нині восьмий (40 очок), а “Мир” посідає 10 місце (38).

Гра між франківцями та калушанами відбулася на стадіоні «Рух» в обласному центрі. Господарі поля мали перевагу, домінували на полі, але перший гол забили гості. У другому таймі перевага франківців втілилась у три забиті м’ячі. Спочатку Ігор Худоб’як зрівняв рахунок. Через п’ять хвилин, Володимир Боришкевич бездогано виконав штрафний удар, після чого калушанин Ярослав Микуляк спрямував м’яча у свої ворота. Останній м’яч на рахунку Василя Геника, який головою замкнув подачу з кутового. Отже, результат – 3:1.

Свій наступний домашній матч у рамках чемпіонату України серед команд другої ліги  МФК «Тепловик-Прикарпаття» проведе 17 травня, в середу, із хмельницьким «Поділлям». Початок матчу о 18-00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.