Спорт Фото

Франківський футзальний клуб «Ураган» святкує 13-річчя (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську народний футбольний клуб «Ураган» відсвяткував своє 13-річчя. Аби відзначити цю дату, в середу, 28 жовтня, в клубному офісі зібралися вся перша команда, персонал та керівництво клубу.

uragan281010

Привітати «Ураган» прийшли й представники партнерів клубу Тарас Гурик (компанія «Ютім»), Юрій Друк («Укрексімбанк»), Андрій Сова (АХА Страхування), Любов Рекрута (Інститут вертебрології та реабілітації), Ольга Тишко (профком «Прикарпаттяобленерго»).

uragan281005

«Найбільше за всі ці роки мені пригадується наше чемпіонство, — говорить капітан команди та рекордсмен клубу за проведеними матчами Роман Кіндратів. — Після цього ми брали участь в Кубку УЄФА, здобули Суперкубок України. Кілька сезонів після цього здобували медалі чемпіонату. Зараз ситуація трохи змінилася, йде зміна поколінь, результати не такі хороші, але ми все одно прагнемо до чемпіонства. Впевнений, що в нас з’являться і медалі, і Кубки і чемпіонство».

uragan281002

Як каже президент НФК «Ураган» Олександр Бубен, клуб щороку зустрічає свій день народження з позитивним настроєм, не дивлячись на локальні результати. Сьогодні «Ураган» переживає багато реформ.

uragan281003

Нині найбільшим матеріальним капіталовкладенням клубу є спортивні майданчики, які спорудили в Івано-Франківську в мікрорайоні Пасічна (район німецьких озер). Їх урочисте відкриття відбудеться 31 жовтня.

uragan281001

«Ми додаємо до нашої футзальної академії великий футбол, — розповідає Бубен. — Цікавимося розвитком жіночого футзалу. Недавно набрали експериментальну групу діток 4-5 років. Крок за кроком клуб розвивається і це надихає мене як президента. Все найкраще ще попереду».

uragan281006

uragan281007

uragan281008

uragan281009

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.