Спорт

Франківське “Прикарпаття” програло на виїзді “Поліссю”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Не те щоб “Прикарпаття” приїхало до Житомира програвати. Підопічні Олега Рипана чемно чекали шансів, як і в попередніх матчах.

А суперник був не той, пише Ua.футбол, передає Репортер.

“Полісся” набирає потужності, саме «вовки» грали першим номером, нічого абсолютно не давали створювати своїм товаришам за «хижацьким промислом».

Та попри територіальну перевагу, непогані моменти, за підсумком першого тайму підопічні Юрія Калитвинцева мали хіба незарахований гол. З іншого боку жахлива травма нападника Юрія Коломойця в ігровому епізоді – його з поля забрала карета «швидкої допомоги». Замість нього вийшов форвард Богдан Оринчак.

Зовсім інша справа другий тайм. На поле вийшов Дмитро Шастал, який щойно дебютував у попередньому поєдинку. І знову відзначився! Першого разу замкнув далекий простріл з правого флангу від Власюка. З першої спроби врятував голкіпер франківців Піцан, але Дмитро тут же вдарив головою – 1:0.

А другого вже Янаков з того ж флангу обвів суперника й виконав навіс (правда в той же час дістав по нозі від гравця Прикарпаття), а Шастал у підкаті замкнув під дальню стійку – 2:0.

Прикарпаття стало виходити в атаку, напівмомент сам створив і втратив Назарій Воробчак. А на більше франківців не вистачило, а Поліссю більшого й не треба було. Чергова перемога житомирських «вовків», натомість франківські орли завершили серію із 5 матчів у всіх турнірах (чемпіонат та кубок) без поразок.

Попереду в обох команд найскладніші випробування: у “Прикарпаття” – “Кривбасом”, а в “Полісся” – “Металістом”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.