Спорт Фото

Франківці здобули на кубку з таеквон-до у Мінську 35 медалей (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
13-15 грудня в Мінську  відбувся міжнародний турнір «Різдвяний кубок». В змаганнях прийняли участь близько 900 учасників з 12 країн Европи і Азії.

Змагання проходили на 8 майданчиках зі спарингу і формальних вправ. Франківчани висупили чисельною командою в 40 спортсменів. До команди увійшли представники ДЮСШ №1 SOLOVEY TEAM, вихованці ЗТУ Олега Солов’я, ЗМСУ Катерини Соловей і тренера Богородчанської ДЮСШ Діани Шкварок.  За підсумками виступу наші спортсмени зайняли 18 золотих, 10 срібних і 7 бронзових нагород.

Також на змаганнях відбувся майстер клас від сім’ї Соловей, в якому взяли участь 190 таеквондистів з 9 країн.

Перші місця кубку здобули Денис Липовецький, Станіслав Голій, Анна Матієга, Максим Абрамюк, Тимофій Матвійчук, Софія Соловей, Анна Сірокваша, Софія Хімук, Лідія Приймак, Святослав Деренько, Віктор Магас, Діана Шкварок, Михайло Заруба, Софія Маковійчук, Ілля Іванюк, Олексій Пашков та Артур Кузьмін.

Другі місця вибороли: Єва Пилипів, Вадим Златарьов, Матвій Манько, Софія Хімук, Лідія Приймак, Святослав Деренько, Софія Маковійчук, Дмитро Тишко,  Артем Самбуров і Денис Липовецький. Треті місця здобули: Єва Пилипів, Олег Корсан, Владислав Кричко, Ростислав Буритник, Анна Сірокваша, Роман Ткачук, Віктор Гораль.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.