Спорт

ФК “Богородчани” виграли обласний Кубок героїв АТО (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 30 березня на “Хет-Трик Арені” відбувся перший обласний футбольний “Кубок героїв АТО” серед команд учасників бойових дій.

В змаганнях прийняли участь 7 команд: ФК “Богородчани”, ФК “Буковець”(Верховинський район), ФК “Снятин”, ФК “Тисмениця”, та фвано-франківські команди – ФК “Воїн України”, ФК “Авіатор”, ФК “АТО”.

Турнір проводився в два єтапи – груповий та фінальний.

Після жеребкування команди були розділені на дві групи, в групі “А” – ФК “Богородчани”, ФК “АВІАТОР”, ФК “Буковець”, а в групі “Б” – ФК “Снятин”, ФК “Тисмениця”, ФК “Воїн України” та ФК “АТО”.

За підсумками групового єтапу в групі “А” першими були богородчанці, другими – “авіатори”, в групі “Б” сильнішими були ФК “АТО”, другу сходинку посіли “Воїни України”.

В півфіналі ФК “Богородчани” здолали дуже міцну команду “Воїн України”, а ФК “АТО” по пенальті переміг “авіаторів”.

Фінал між комадами футбольних клубів “АТО” та “Богородчани” проходив в безкомпромісній грі, ніхто не хотів поступатись, але влучний гол Віталія Катрич приніс богородчанцям перемогу.

Додамо, на турнірі був присутній тренер команди ветеранів АТО “Прикарпаття-АТО”, котрий після завершення турніру запросив кращих футболістів приєднатись до команди, адже ФК “Прикарпаття-АТО” вже 22 квітня стартує у чемпіонаті України серед команд учасників АТО в лізі “Захід”.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.