Спорт

Екс-воротар “Урагану” ввійшов до тренерського штабу збірної України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Екс-голкіпер “Урагану” Владислав Корнєєв відтепер допомагає Олександру Косенку тренувати воротарів збірної України.

Тренерський штаб національної збірної України розширюється. З’явився нарешті перший в історії незалежний тренер (Геннадій Лисенчук та Євген Ривкін такими не були, адже посідали ще й інші посади), – Олександр Косенко. Його помічником став колишній гравець “Енергії” Валерій Легчанов, повідомляє sport.if.ua.

Але ще ніколи у збірній не було тренера воротарів. Сьогодні ж при підготовці до поєдинків з Іспанією на тренуванні синьо-жовтих з голкіперами працював знаменитий у минулому Владислав Корнєєв. Як і у великому футболі, Корнєєв працює виключно з воротарями протягом всього часу. Як сказав сам Корнєєв, він не довго роздумував над пропозицією увійти в штаб збірної. Відчув, каже, ще більші емоції, ніж після дебютного виклику в якості гравця.
Корнєєв виступав за “Надію” (Запоріжжя), “Віннер-Форд Університет” (Запоріжжя), “Запоріжкокс-Університет” (Запоріжжя), “Альфа-ФінПромко” (Росія), “Шахтар” (Донецьк) та “Ураган” (Івано-Франківськ). В Галичині він завершив кар’єру гравця. У збірній виступав з 1998 до 2010 року. Ставав двічі віце-чемпіоном Європи.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.