Спорт

Чемпіонка світу з веслування Людмила Лузан розповіла, за що любить рідний Івано-Франківськ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Юні спортсмени, які вже не перший рік захищають «синьо-жовтий» прапор на світовому рівні, зізналися, які саме місця надихають їх на підкорення спортивних вершин. Ініціатором такого опитування стала команда «ПРО Спорт» і всеукраїнська церемонія Junior Sports Awards.

За словами юніорів, вдома вони бувають раз на пару місяців, щоб побачитися з близькими і набратися сил. Адже в рідних місцях, як кажуть, і стіни допомагають. Тож, в кожній області спортсмени змогли знайти свою «родзинку».

kanoe3

Наприклад, чемпіонка світу з греблі на каное Людмила Лузан вважає кращим місцем в Україні – рідне місто.

До теми. Франківчанка Людмила Лузан – чемпіон України з веслування на байдарках і каное

«Мій улюблений Івано-Франківськ – затишне, яскраве і атмосферне місто. Тут справді все по-домашньому, по-сімейному, хоча навряд чи його назвеш маленьким. Напевно, кожен закоханий у місто, де народився і виріс, тому про свій дім ми завжди говоримо з якимось трепетом і вважаємо, що він – найкращий. Івано-Франківськ славиться своїми костелами, соборами, замком Потоцьких та іншим. Адже в ньому уживається архітектура різних століть і країн».

Хоча справжня мрія спортсменки – це відпочинок без соціальних мереж та дзвінків.

«Щодо моєї області, то головна визначна пам’ятка тут гори. Приїхати з наметами, спальниками і просто пару днів побути в горах без дзвінків, інтернету… Це ж мрія будь-якої людини. Жодних турбот і проблем, тільки ви і природа».

Крім Людмили Лузан у такому опитуванні взяли участь Алла Грищук (фехтування), Єлизавета Бабій, Анастасія Бризгіна, Дар’я Дьяченко та Олександр Баранніков (легка атлетика), Михайло Романчук та Анастасія Малявіна (плавання), Павло Коростильов та Вікторія Сухорукова (кульова стрільба).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.