Розваги

Франківців скликають на коляду-карнавал “Привіт, Ісус!” 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У Івано-Франківську музикант та художник Ярема Стецик запрошує 9 січня на коляду-карнавал “Привіт, Ісус!” зі своїм проектом “Пенсія”.  Початок –  о 17:00, фортечна галерея Бастіон.

До теми: Як у Франківську «Пенсія» колядою мороз розганяла

«Мені не обов’язково організовувати «Пенсійну коляду» щороку, — каже Ярема Стецик. — Мені достатньо й сімейної коляди. Але поки я бачу вогонь в очах ненормальних пенсіонерів, доти я готовий суватися з ними і бубном. Кожного року коляда — то вогонь!»

Коляда-карнавал розпочнеться із спільного з харківськими художниками закриття двох виставок. Далі колядники вирушать в бік Вічевого майдану через дружні франківські заклади. Всього коляда триватиме до двох годин.

“Мати з собою гарне і гучне, – пише Ярема Стецик. – Є вже багато підтверджень учасників з різних міст , тобто прийдеться нам прийти. Буде розучування пісень прослави : “Запалала в небі зоря.. “, ” Старий рік минає” ” По всьому світу …” “Добрий вечір тобі ” та інші ( 10 хвилин) і всьо . Двіж рєзко і гучно. Напруга висока пенсійна. Ваш спів і емоції. Нема артистів. Я дивлюсь на вас якшо шо.”

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.