Відео Культура Фото

Юна франківчанка Vlada K запрошує у світ без дорослих (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Восьмирічна Vlada K 10 вересня презентувала у Франківську свою нову відеороботу на пісню Feeling Only Love. В атмосферному кліпі – світ без дорослих, де живуть лише радісні й талановиті діти.

Це вже друга презентація юної співачки. Рік тому Vlada K представила свій дебютний кліп на пісню «Все ок», пише Репортер.

За словами менеджера дівчинки, ведучого радіо «Західний Полюс» Андрія Лахнова, Vlada K робить доволі крутий продукт.

«Маленька, творча, різностороння, вона досягла вже чимало висот на свій дуже юний вік», – каже Лахнов.

Дівчинка два роки займається вокалом у продюсерському центрі Star Team, а також вчиться хореографії. Вона вже здобула титули «Міні-міс світу 2019» і «Маленька міс України 2019».

Крім того, у творчому доробку юної співачки – п’ять авторських пісень.

Сама Vlada K, сміється, що вже відчуває себе зіркою, бо її запрошують на різні конкурси та концерти. За словами її продюсерки Ірини Батюк, працювати зі співачкою – одне задоволення.

«Вона не лише обдарована, але й стійка, бо дуже багато працює, – говорить Ірина. – Я захоплююся нею».

За словами Батюк, новий кліп – дуже масштабна робота. У зйомках були задіяні понад 100 дітей. Працювала й велика команда стилістів, хореографів, режисерів, викладачів театральної майстерності. Лише підготовка до зйомок тривала майже місяць, а знімали відео протягом чотирьох днів.

«Окремо займалися зі співачкою, окремо з дітками, аби реалізувати нашу грандіозну задумку, – розповідає Ірина Батюк. – Ми хотіли відтворити світ, де немає дорослих. Він уявний, у ньому тільки діти, а наша Vlada K – суперзірка. Цікаво, що всі діти під час зйомок дуже здружилися. А найскладніше виявилося зробити так, аби в кадрі не було видно жодного дорослого, адже перекрити місто неможливо».

Найекстремальнішими виявилися зйомки у львівському аеропорту. Як каже Vlada K, вони були найшвидшими. Літак приземлився, мав 30 хвилин перерви до наступного вильоту, а команда – рівно 13 хвилин на те, щоб усе відзняти…

«Моя нова пісня про те, що не треба засмучуватися через дрібниці, – говорить Vlada K. – Потрібно вірити в себе, в те, що ви хочете зробити у своєму житті. І йти тільки до того, чого ви хочете. У пісні є такі слова: «У світі все мінливо, але так важливо, що незмінно прийде новий день». Я хочу, аби ви всі були радісні».

Нове прем’єрне відео Vlada K буде презентувати вже у суботу, 12 вересня, у відпочинковому комплексі Fazenda family park, що на Калуському шосе.

Для гостей запланований концерт за участі зіркових гостей, зокрема, всеукраїнського улюбленця – Dzidzio. Він, до речі, разом з юною зіркою заспіває одну з її пісень. Ведучим вечора буде резидент «Ліги сміху» Олександр Степаненко.

На правах промо

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.