Культура

Як носити сумки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У новому сезоні відсутні всілякі рамки і обмеження щодо форм і їх носіння. Модницям при виборі фасону і його габариту необхідно опиратися на функціональні якості атрибута.

Форма ролі не грає лише в тому випадку, якщо аксесуар є декоративною деталлю в образі. Для роботи або повсякденного носіння вибирати модель середнього або великого розміру. Інтернет-магазин Chest пропонує трендові та класичні моделі на будь-який смак.

Останні тренди

Незвичайні об’ємні моделі все частіше зустрічаються в комплекті зі шкіряним плащем. З багатошаровими речами використовують подвійні сумки. Цікаве поєднання відображає багатошаровий стиль.

З нововведень відзначимо лише сумочки в тон одягу або з однаковим принтом. Багато брендів представили свої монохромні моделі в комплекті з верхнім одягом. Носити виріб можна по-різному, відштовхуючись від наявності лямок, ремінців на сумці. Під пахвою, в руках, якщо виріб виконаний у формі клатча, мінодьер або скриньки з короткою ручкою.

У оберемок або під пензлем краще виглядають об’ємні моделі у вигляді шопперов, тоут з м’якої шкіри. Рюкзаки та сумочки на лямках, ланцюжках і ремінцях, молодіжні сумки слід носити через плече або за спиною.

Двоколірні сумки

Як правильно підібрати сумку – в колір до взуття або до одягу? Чи не можете визначитися? Тоді вибирайте двоколірні моделі!

Анималистический принт

Анималистичний принт поміняв фаворита – восени лідером «сумочних» колекцій стане смугастий тигр.

Ланцюги

Численні ланцюги на сумках – це зовсім не альтернатива звичайному ременю (втім, з цією роллю вони теж впораються). Ланцюжки з великими ланками – нині головна прикраса модних сумок. Такі можделі ви знайдете в інтернет-магазині “Chest” в асортименті.

Сумка плюс сумка

Дві сумки – завжди краще, ніж одна. В ту, що побільше, можна покласти парасольку і потрібні папери, а в ту, що трохи менше, – косметику, ключі та телефон. Часу на пошуки буде йти значно менше – головне, не забути, що і де знаходиться.

Екзотична шкіра

Принт під рептилію раніше був в списку модних трендів. Чи не хочете виглядати нейтрально, зливаючись з натовпом? Всім, хто хоче виділиться, дизайнери брендів Lanvin і Michael Kors пропонують сумки з «зміїної шкіри» – з кольоровим принтом або тисненням. Є в колекціях навіть «зміїний печворк»!

Отже, ідей та предметів для їх втілення у модному образі – більш, ніж достатньо. Обирайте те, що пасує до вашого стилю життя та індивідуальних вподобань, навіть якщо це не екстрамодно.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.