Культура

Співачка Бейонсе під час світового турне здивувала публіку капелюхами українського дизайнера

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Бейонсе здивувала публіку капелюхами українського дизайнера

Нещодавно було завершено світове турне RENAISSANCE World Tour співачки Бейонсе – пишуть останні новини від МЕТА. Глобальні гастролі у 2023 році було визнано найкасовішим туром в історії. Жодній виконавиці до цього не вдалося домогтися такого успіху. Сума касових зборів склала близько 580 мільйонів доларів. Для кожного виступу артистки були підготовлені шикарні вбрання, які моментально справляли враження на публіку. Турне тривало з травня по жовтень. За цей час співачка встигла виступити в 39 містах Америки та Європи.

Головні убори від українського дизайнера

У новини шоубізнесу потрапила інформація про те, що головні убори от кутюр, в яких Бейонсе сяяла на сцені, були створені українським дизайнером. Дуже ефектні капелюхи постійно доповнюють сценічні образи знаменитості.

Під час концертного виступу в Атланті, співачка продемонструвала глядачам унікальний рожевий кашкет у паєтках. Він чудово поєднувався з яскравим костюмом, що складався з топа і шортів. Як прикраси на ньому використовували великі камені й пір’я на рукавах.

Під час грандіозного шоу на концерті в Лондоні Бейонсе продемонструвала публіці ефектний капелюх із широкими полями червоного кольору. До цього під час виступу в Стокгольмі вона виходила на сцену в схожому сріблястому капелюсі. У таких же головних уборах були й танцівниці балету знаменитості.

Автором усіх цих капелюхів є відомий український дизайнер Руслан Багінський. Фото, на яких співачка зображена в унікальних головних уборах, після завершення концертів розмістили на офіційному сайті модного дому Ruslan Baginskiy. Металізовані крислаті капелюхи створювалися спеціально для грандіозного світового турне співачки. Під час виступів у різних містах виконавиця з’являлася на сцені в цих капелюхах 56 разів.

Цікаві факти про Руслана Багінського

Топовий український дизайнер аксесуарів і головних уборів Руслан Багінський родом із міста Львів. У 20-річному віці він почав працювати стилістом, але через кілька років почав створювати головні убори для зйомок. Коли він освоїв техніку створення капелюхів, вирішив організувати власний бізнес. У підсумку Багінський створив власний бренд Ruslan Baginskiy, який зараз відомий у всьому світі.

Дизайнер відкрив шоурум у Києві 2016 року.  У цей же період його помітили представники таких видань, як Harper’s Bazaar, Elle UA, Harper’s Bazaar UA і деяких інших. З цього часу в модних журналах почали публікувати дизайнерські роботи Багінського і його інтерв’ю.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.