Культура

Сергій Лазановський і блогер Максим Савчин зняли кліп на пісню «Брат» (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Співак Сергій Лазановський і блогер Максим Савчин створили пісню «Брат». Вона про силу братерської любові, повагу та відданість. Присвячена стосункам як між рідними братами, так і тими, що стають одне одному справжньою ріднею в житті.

Сергій Лазановський і блогер Максим Савчин зняли кліп

На створення композиції хлопців надихнули коментатори у соцмережах. Там часто питали, чи вони не брати.

Одного разу ми з Сергієм відзняли TikTok і побачили багато коментарів на кшталт «А ви часом не брати?», – розповідає Максим Савчин. – Тоді в мережі ми створили інфопривід, що начебто таки брати. Навіть поїхали до родичів у села й «шукали» докази, що кровно рідні. Ця історія вже має свій кінець, ми зізналися, що це не так. Але вона стала поштовхом до створення пісні «Брат», яка оповідає, що братерство – це, в першу чергу, про спорідненість душ.

Сергій Лазановський і блогер Максим Савчин зняли кліп на пісню «Брат»

Авторами пісні стали самі виконавці, а також продюсерка Ірина Батюк і фронтмен гурту «Гринджоли» Роман Калин. Як каже Сергій Лазановський, кожен вклав туди свою частину серця.

Читайте: Віншування Василів на Рогатинщині додали до культурної спадщини України (ВІДЕО)

Завдяки тому, що кожен з авторів вклав свою життєву оповідь, пісня розповідає історію не тільки рідних братів, а й загалом усіх людей, які по життю стають братами: друзі дитинства або люди, які до певних подій взагалі не знали одне одного, – говорить Сергій.

Режисером кліпу виступив сам Лазановський.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.