Культура

Огляд вистав, що відбудуться найближчим часом у театрі Заньковецької

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Національний драматичний театр Заньковецької знаходиться у Львові, та є чудовим майданчиком для різноманітних подій. Тут кожного дня транслюють вистави від львівських, українських, та навіть іноземних акторів і режисерів.

театр Заньковецької новини Прикарпаття_1

Які події відбудуться найближчими днями у драматичному театрі Заньковецької?

Найближчими днями варто очікувати на цікаві вистави, які відомі на весь світ. Серед них “За двома зайцями” та “П’ять пісень полісся”. Це абсолютно різні вистави, які відрізняються не лише авторським складом, але й стилістикою. Для поціновувачів пристрасних танців створена вистава “Львівське танго”. Це романтична історія про музику Богдана Веселовського та його любов. У виставі йдеться про ніжне та чарівне кохання, яке вилилося у ритм танго.

Найближчим часом у театрі відбудеться цікава вистава для любителів моноробіт “Тринадцята жінка”. Це історія про співачку Марлен Дітріх, яка мала пристрасні стосунки з Хемінгуеєм, що розвивалися завдяки листам.

театр Заньковецької новини Прикарпаття_2

Яку виставу відвідати з дітьми?

Для багатьох людей, які погано розуміються на театрі, перш за все це нудні вистави з постійним складом акторів. Але це зовсім не про Львів, тому що у театрі Заньковецької виступають не лише місцеві трупи, але й багато відомих іноземних зірок.

Огляд вистав для дітей:

  • Найближчим часом відбудеться вистава “Гаррі Поттер: Загублений ліс”, яка допоможе зблизитися батькам та дітям. Це чудова пригода про магічну школу Хогвартс та друзів Гаррі Поттера.
  • Ще одна неймовірна вистава для батьків з дітьми “Пітер Пен”. Але це не звичайна вистава, а новітня історія, сповнена музикою. Перш за все це цікава розповідь про дітей з вулиць. У ній можна побачити порівняння життя малюків зі щасливих родин та бездомних дітей.
  • Для найменших створена вистава за мотивами казки “Івасик-Телесик”. Найчастіше у репертуарі театру вистави для дорослих на серйозні теми, але у різдвяні та новорічні свята варто зблизитися зі своїми малюками та провести разом час. Це можна зробити, відвідавши виставу “Івасик-Телесик”. Це чудова казка про добро, яка дозволить налаштуватися на позитивний лад.

Театр імені Заньковецької у Львові – це заклад для дорослих та дітей. Тут можна чудово провести час з малюками або з коханим. Є цікаві події з перчинкою, зокрема вистава “Без інтиму”.

Не дивлячись на те, що робота театру продовжується, війна в Україні також не закінчилася. Варто про це пам’ятати та цікавитися героями нашого часу. Для цього можна подивитися виставу “Життя P.S.”. Це цікава історія військової, яка воювала на сході України. Саме там вона знайшла своє кохання. Самобутня вистава, яка нагадує щоденник, що розповідає про побут на війні, а також особливості відношення до жінок.

На правах промо

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.