Культура

Львівське танго у 30-ті. Франківців кличуть на виставу театру Заньковецької

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 28 вересня, о 18:30 на сцені Івано-Франківського національного драматичного театру імені Івана Франка відбудеться романтична вистава «Львівське танго».

Це гастрольний виступ львівської трупи Національного театру імені Марії Заньковецької.

«Прийде ще час, коли затужиш ти за мною, прийде ще час, коли згадаєш наші дні…». Львів 30-х років: аромат кави, цукерня «Бджілка» з пампухами, смаколики від пані Телічкової  та «Ябцьо-джаз». Музичний гурт, що полонив Львів! Від їхніх пісень шаленіли. Слова переписували та наспівували на вулицях. І тільки деякі знали, що це мелодії закоханого… – так описують у театрі виставу.

Вистава представить глядачам романтичну історію про композитора й славетного українського пісняра Богдана Весоловського та його музу, його любов – красуню Рену. Перше кохання, що тривало так недовго, але було таким ніжним, романтичним і залишилося вічним у піснях. Історія кохання у ритмі львівського танго.

Спеціально на замовлення Театру імені Марії Заньковецької п’єсу для вистави про Богдана Весоловського написав драматург Андрій Бондаренко, у співпраці з актрисою та письменницею Наталією Боймук. До творчої команди запросили режисера Богдана Ревкевича та знаного хореографа Максима Булгакова. Родзинкою вистави є живе виконання оркестром театру творів Весоловського, таких популярних танців як танго, вальс і фокстрот.

Квитки можна купити за посиланням.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.