Культура

Фільм “Смерть Сталіна” не покажуть у Франківську та ще семи обласних центрах України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Нову британську сатиричну комедію “Смерть Сталіна” не покажуть у восьми обласних центрах України, зокрема в Івано-Франківську. Наприклад, У Запоріжжі це пояснили відсутністю екранного часу та пропозиції від замовників.

Смерть Сталіна” не покажуть у Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Луцьку, Миколаєві, Рівному, Хмельницькому та Чернівцях, повідомляє “Репортер” з посилання на DT.ua.

За словами керівника франківського театра кіно “Люм’єр” Лідії Шкрібляк, цього фільму на сьогодні справді немає у розкладі. Назвати причини власниця кінотеатру, каже, не готова, обіцяла з’ясувати в адміністратора і ґрунтовніше прокоментувати згодом.

“У Запоріжжі кінотеатрам їмені Довженка та “Байда” дистриб’ютори навіть не пропонували цей фільм. У кінотеатрі Маяковського адміністратор не знала напевно, чому фільм не покажуть, але припустила, що не влаштували прокатні умови. Чіткої відповіді не дали і в кінотеатрі “Мультиплекс”, – пише запорізьке видання 0.61.

Пізніше в запорізькому кінотеатрі “Байда” відсутність фільму у своїй афіші пояснили браком екранного часу.

Нагадаємо, раніше російський Мінкульт відкликав прокатне посвідчення, видане британській комедії “Смерть Сталіна”. Група діячів культури і політики написала листа міністру культури. Автори листа запропонували перевірити британську стрічку на екстремізм.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.