Культура

Слон, Ніно і рояль

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулої неділі вперше в Івано-Франківську виступили грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе та композитор Роман Рцхіладзе. Ніно просто порвала зал неймовірним голосом та енергетикою.

Концертна програма була поділена на дві частини. Першу відіграв і відспівав актор і композитор Роман Рцхіладзе або, як він себе назвав, — Слон. Красива музика, білий рояль, чудові відеоінсталяції, приємний хриплий голос, пісні про Грузію. «Знаєте як перекладається Тбілісі? — запитував він зал. — Теп­ленький. Я люблю це місто, бо там царствує любов».


Той вечір і справді був спов­нений любові. Виявилося, що похресницею Романа Рцхіладзе є Ніно Катамадзе, яка й завершувала другу частину концерту. «Слон» представив її як «гуманоїда з іншого світу». Вона не образилася, ніхто не здивувався, бо музика та її голос і справді були якимись неземними.

Потім вони обидва щиро та з якоюсь дитячою безпосередністю раділи й розказували, що, на жаль, дуже рідко бачаться, а в Івано-Франківську їм випала нагода разом виступити на одній сцені. Часом виникало враження, що вони просто не помічали публіки, ніби в залі, крім Ніно, Романа та білого роялю, не було більше нікого. Музиканти просто кайфували від зустрічі, а разом із ними і всі слухачі.

Після виходу на біс від талановитої грузинки пролунало її коронне та вже традиційне: «Кохаю вас!».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.