Культура

Нас визнали на всеукраїнському рівні

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Андрій Кудерський Студентську газету-журнал «Студент-time» визнано кращим неофіційним журналом вищих навчальних закладів України! Такого висновку дійшло журі ІІ Всеукраїнської виставки студентських мас-медіа, що проходила у місті Запоріжжя 14 травня 2008 року на базі Запорізького національного університету.

Вже три роки поспіль «Студент-time» видається силами студентів Прикарпатського національного університету і, складається враження, що нікому не потрібен, крім самих студентів та читачів. Фінансування відсутнє, умови — ніякі. І це при тому, що наявність такого видання, перш за все — PR вузу, в якому дане видання є. Мабуть, причиною є ті критичні статті, які, подекуди, з’являлись на цих сторінках. Однак чомусь це не є перепоною для фінансування інших, навіть офіційних видань інших вузів України («Campus» Запорізького державного медичного університету, «Погляд» Ужгородського національного університету та ін.). Отже, на мою думку, дана ситуація — результат звичайної байдужості та недалекоглядності керівництва вузу.

Як би не було — «Студент-time» визнано на всеукраїнському рівні тільки за нашою першою появою. Цікаво, скільки років діяльності має минути, щоби нас помітили керівники вузів Івано-Франківська?

P.?S. Всіх, кого зацікавила дана проблематика, запрошуємо до діалогу за електронною адресою [email protected].

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.