Культура

Китайський чай в Івано-Франківську

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В обласному центрі продовжується Фестиваль Восьми Культур. Тепер він запрошує посмакувати справжнім китайським чаєм. Власне, чай має довгу історію, і нині це найрозповсюдженіший напій. Його вирощують у 40 країнах світу, а у 150 люди його п’ють. І в кожній країні свої традиції споживання цього чудового напою.

Традиція чаювання в Китаї нараховує не одне тисячоліття. За цей час було створено дуже багато способів його приготування, що покликані підтримувати фізіологічне здоров’я і жвавий душевний стан у повсякденній метушні. Тепер іванофранківці зможуть на собі відчути звичаї чайної культури далекого Китаю.

Китайська чайна церемонія відбуватиметься в нашому місті вже друге літо поспіль. Минулорічний досвід показав, що цей захід має успіх серед мешканців, особливо серед молоді.

Учасники чайної церемонії матимуть нагоду на власні очі побачити мистецтво приготування чаю по-китайськи, дізнатися багато цікавого про культурні традиції Китаю, поспілкуватися з корінними його представниками. Посмакувати справжнім китайським чаєм, насолодившись усіма тонкощами чайної церемонії.

Чаювальників чекають в арт-кафе «Химера» 21 серпня, 17.00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.