Кримінал

Рідні загиблого у ДТП співака Владіслава Левицького просять мародерів продати їм вкрадений після аварії ноутбук з його піснями

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Після аварії, що сталася поблизу Золочева (Львівська область), в якій загинув співак Владіслав Левицький, з його автомобіля викрали ноутбук MacBook Pro, написав у соцмережі львівський співак і радіоведучий Тарас Гаврик.

“Це, звісно, звірство, але не в цьому суть, – пише Тарас. – На ноутбуці є багато пісень Владіслава, які він не встиг ще доробити чи залити в інтернет”.

За словами Гаврика, друзі та родина співака готові заплатити немалі гроші, аби лише повернути ноутбук чи просто жорсткий диск з нього.

levickiy

Владіслав Левицький

Український співак, тридцятирічний Владіслав Левицький загинув у ДТП 2 липня цього року. Автівка співака зазнала лобового зіткнення з фурою. У машині були також його рідна сестра Наталія із донькою. Усі троє загинули.

Співак був фіналістом та лауреатом багатьох музичних конкурсів, зокрема “Нової хвилі” та “Слов’янського базару”. Останньою роботою Левицького стала пісня “Тільки чекай” та кліп до неї, присвячений війні в Україні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.