Авто

На Долинщині завершують ремонт моста, який зруйнувала повінь у 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Долинщині завершують відновлення моста на дорозі місцевого значення Луги – Ілемня. Міст зруйнувала повінь ще у 2020 році.

Ремонтні бригади завершують роботи на переправі та найближчим часом планують відновити рух, повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

На Долинщині завершують ремонт мосту, який зруйнувала повінь у 2020

Кошти на ремонт моста виділені із залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, – пише Світлана Онищук.

Основні роботи над новою переправою були призупинені через повномасштабне вторгнення та відновлені у 2023 році.

Перший тендер на капітальний ремонт мосту провели ще у 2021 році. Тоді приватне підприємство “Нако Інвест” планувало відновити міст за 6 395 000 грн.

Після перерви через початок повномасштабного вторгнення, наступний тендер на будівництво мосту на дорозі Луги – Ілемня провели у вересні 2023 року. Тоді знову виграло ПП “Нако Інвест”, але пропозицію учасника торгів відхилили через невідповідність документів. Таким чином за ремонт взявся ТОВ “Карпат-Буд” за 10 750 грн. Інженерне проєктування здійснила ТОВ “Укртехінжинірінг” за 50 590 грн.

Читайте: Служба відбудови. Фірма, пов’язана з Коломойським, виграє майже всі тендери на дороги Прикарпаття

ТОВ “Карпат-Буд” – підприємство, зареєстроване в Калуші. Була підрядником у 74 закупівлях за 2023-2024 роки.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.