Соціум

“Нафтогаз” допоможе ІФНТУНГ розпочати навчальний рік

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У рамках робочого візиту на Прикарпаття делегація Групи Нафтогаз разом з її очільником Олексієм Чернишовим відвідала ІФНТУНГ, щоб на власні очі побачити масштаби руйнувань внаслідок російської атаки, оцінити комплекс виконаних робіт з їх подолання та намітити подальші плани з відновлення університету.

Адже одразу після ворожого обстрілу Група Нафтогаз заявила, що готова профінансувати відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах університету, йдеться у пресслужбі ІФНТУНГ.

"Нафтогаз" допоможе ІФНТУНГ розпочати навчальний рік

Найбільша українська нафтогазова компанія є надійним партнером і другом ІФНТУНГ. Вона виділила кошти на відновлення університету та допомогла людським ресурсом.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик супроводжував гостей та показав роботу з відновлення корпусів та засклення вікон.

Якнайшвидше відновлення освітнього процесу та гарантування безпечного освітнього середовища є пріоритетними завданнями для університету, – каже Ігор Чудик. – Підтримка й допомога наших партнерів підсилює нашу віру в те, що підготовка фахівців нафтогазового, енергетичного, інженерного та інших профілів в ІФНТУНГ розпочнеться своєчасно.

Як повідомляє пресслужба, ІФНТУНГ понад 50 років працює над підготовкою профільних інженерних кадрів, має сучасне обладнання, кваліфікованих викладачів та науковців. І удар по нафтогазовій освіті – це удар по галузі. Тож очільник групи Нафтогаз запевнив, що компанія докладе також всіх зусиль, щоб 2024-2025 навчальний рік в ІФНТУНГ розпочався вчасно.

Ректор університету Ігор Чудик висловив захоплення організацією та темпами відновлювальних робіт працівників, зокрема Добробат. У знак подяки члени делегації Групи Нафтогаз отримали в подарунок мерчі ІФНТУНГ, а очільник національної компанії Олексій Чернишов – символічно розписаний художницею тубус від джавеліна.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.