Люди Спорт

У Татарові стартував третій Міжнародний гірський марафон (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Змагання з трейлового бігу в категоріях чоловіки та жінки відбуваються на трьох дистанціях: 18, 35 та 59 км. На стартовому майданчику всіх охочих частуватимуть національними стравами від організаторів та солодощами від спонсора.

Цьогорічний, третій по рахунку, старт Fun Karpaty Dynafit Trail відбувається у селищі Татарів. У суботу, 4 травня вийшли на старт не лише українці, а й спортсмени з Польщі, Німеччини, Литви.

Організовують гірський марафон Олексій Тригуб’як, Дана Антонишин, Василь Боднарук, Катерина Шевцова, Петро Полковніков та Богдан Фаштрига.

“Учасники можуть насолодитися неймовірними пейзажами весняних Карпат, а особливо – засніженими ще вершинами Чорногори, – розповідає співорганізаторка марафону Дана Антонишин. – Будуть також веселі конкурси від партнерів Fun Karpaty Dynafit Trail 2019 та вечірка для фінішерів”.

Призовий фонд цього року перевищує 100 000 гривень.Захід відбувається за підтримки сільської ради села Татарів, а також представників місцевого та дрібного бізнесу, виробників спортивної та туристичної продукції, туристичниз магазинів.

“Гірський біг (треілранінг) – досить бюджетний, але захоплюючий та видовищний вид спорту, який зараз стрімко розвивається та набуває популярності в цивілізованих країнах світу, яким пощастило бути гірськими. Україна входить в їхнє число, а біг та гори – це та комбінація, яка якнайкраще дає можливість відпочити від щоденної рутини”, – додає співорганізатор Богдан Фаштрига.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.