Спорт Фото

У Франківську пройшов турнір пам’яті Богдана Дебенка, – вперше в ньому перемогли львів’яни

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Протягом трьох днів, в Івано-Франківську, проходив VІ традиційний футбольний турнір присвячений пам’яті колишнього футболіста та тренера – Богдана Дебенка.

Днями вісім команд учасниць змагались у груповому турнірі. В групі, яка свої змагання проводила на стадіоні «Гірка», у всіх матчах перемогли юні футболісти ФК «Львів». Другими у цій же групі стали франківці з ДЮФК «Ніка-05».

В матчах на стадіоні «Наука» юні футболісти СДЮСШОР «Прикарпаття» завершили турнір без поразок, але  зайняти перше місце теж не змогли. На одне очко їх випередили земляки із ДЮСШ-3, які в особистій зустрічі їм поступились із рахунком – 0:2, зате у двох останніх матчах перемогли. Вихованці Анатолія Редушка натомість зіграли два матчі із «Надією» та «Атлетом» у нічию.

В останній день турніру команди остаточно розподілили місця в турнірній таблиці.

  • За 7 місце київський «Атлет» переміг другу команду СДЮСШОР «Прикарпаття» -6:0.
  • П’ятими на турнірі стали юні футболісти «Буковини», які у серії пенальті перемогли представника Тернопільщини – «Надію» із копиченців.
  • В матчі за третє місце, перша команда СДЮСШОР «Прикарпаття» переграла ДЮФК «Ніка-05».
  • У фіналі юні футболісти ДЮСШ-3 зійшлася з ФК «Львів». Відкрили рахунок франківці у першому таймі. У другому львів’яни не тільки зрівняли рахунок, але й на завершення забили переможний м’яч. Це дозволило вперше в історії цього турніру перемогти представникам Львівщини.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.