Спорт Фото

«Калуш» – сенсація, а «Прикарпаття» вибуває із розіграшу кубку України з футболу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У середу, 22 серпня, відбулись матчі другого попереднього раунду кубку України, в яких зіграли два представника Івано-Франківщини.

МФК «Прикарпаття» свій матч провів у селі Минай, що під Ужгородом, із одноіменою командою, яка виступає у другій лізі. Вже до двадцять першої хвилини, гості пропустили два м’ячі. За чотири хвилини до завершення першого тайму, прикарпатці спромоглись відповісти одним м’ячем у відповідь. Одразу після цього гості пропустили втретє.

В другому таймі рахунок не змінився. Отож, лише розпочавши свій виступ у поточному розіграші кубку України івано-франківське «Прикарпаття» одразу ж припинило в ньому виступи. 

Інший представник області ФК «Калуш» створив справжню сенсацію. Ця команда змогла у додатковий час переграти краматорський «Авангард» на власному полі.

Читайте: Калушани стали лідерами другої ліги чемпіонату України з футболу (ФОТО)

Перші небезпечні моменти біля воріт суперники створили на п’ятнадцятій хвилині матчу. Спочатку калушанин Андрій Кохман не зумів переграти воротаря гостей, який «витягнув» м’яча із верхнього кута воріт.

Після цього, гості відповіли атакою – м’яч пройшов повз праву стійку воріт калушан. Олександр Лучик, який створив цей небезпечний момент, зумів першим відзначитись у матчі. Його штрафний удар на сорок третій хвилині виявився влучним. Калушани натомість швидко спромоглись відігратись. 

Читайте: У Коломиї відбулися міжнародні богатирські ігри (ВІДЕО)

В другому таймі команди більше уваги приділяли захисту своїх воріт. Будь-який пропущений м’яч від опонента міг поставити крапку на виступах команд у розіграші кубку. Основний час завершився у нічию – 1:1.
В додатковий час команди створили низку моментів для взяття воріт, але влучили раз. Це сталось на сто дванадцятій хвилині матчу і принесло перемогу для ФК «Калуш».

Жеребкування наступного етапу кубку відбудеться 31 серпня. На третьому етапі кубку України зіграють переможці другого попереднього раунду та шість команд української прем’єр ліги. Матчі третього етапу розіграшу кубку України заплановано провести 26 вересня.

Довідково: команди Калуша п’ять разів виступали у розіграші кубку України та найбільшим їхнім досягненням було проходження двох етапів сезону 1995/1996 рр. Тоді команда потрапила до 1/32 фіналу, подолавши дві стадії кубкових змагань.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.