Спорт Фото

Калушани стали лідерами другої ліги чемпіонату України з футболу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У Калуші пройшов п’ятий тур чемпіонату України серед команд другої ліги. Цього разу  ФК «Калуш» приймав НК «Верес» з Рівного, що минулого сезону виступав в українській Прем’єр-лізі. Останні змушені провести цей сезон у другій лізі.

Перед початком матчу вболівальники та гравців обох команд, хвилиною мовчання вшанували пам’ять Петра Мельника, вихованця калуського футболу, який напередодні пішов із життя. Він успішно грав за франківське «Прикарпаття» у 80 роках.

Гості поля забили першими у цьому матчі. Під завісу першого тайму, на 41 хвилині зустрічі, Дмитро Скакун бив штрафний. Першим біля м’яча опинився центральний захисник гостей Олександр Логінов, який і направив м’яч у власні ворота.

На початку другого тайму Юрій Фляк з “Вересу” отримав червону картку. Однак гості продовжували атакувати ворота суперника. Калушани відповідали контратаками, але до кінця гри більше ніхто так і не забив.

Свисток арбітра зафіксував перемогу калушан з мінімальним рахунком. Також вони очолили турнірну таблицю у своїй групі, оскільки білозірська «Черкащина –Академія» поступилась в Ужгороді «Минаю» -1:3.

Після п’яти турів ФК «Калуш» випереджає білозірців за кращою різницею м’ячів. В обох команд по десять залікових очок.

Свій наступний матч ФК « Калуш» проведе у середу, на стадіоні «Хімік». У рамках другого раунду розіграшу кубку України вони прийматимуть «Авангард» із Краматорська. Початок матчу о 17:00.

Слід також відзначити, що МФК «Прикарпаття» в цей день також проведе матч. В Ужгороді франківці зіграють із «Минаєм» та спробують реабілітуватися за невдачі у стартових матчах першої ліги.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.