Світ Спорт Фото

АТОвці зможуть безкоштовно повболівати на матчі «Тепловика» у Франківську

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 3 вересня, о 17:00, на МЦС «Рух» відбудеться матч 7 туру чемпіонату України серед команд другої ліги. В гості до Івано-Франкіська завітає футбольний клуб «Балкани» із селища Зоря, що на Одещині.

DSC05283

Суперник МФК «Тепловика», як і іванофранківці, є дебютантом поточного чемпіонату серед команд другої ліги, але в своїй історії вже має значні здобутки на рівні аматорського футболу. Так, в 2015 та 2016 роках команда виборювала звання чемпіона України серед аматорських команд, в 2015році – була фіналістом Кубку України серед аматорів.

«Репортер» поцікавився підготовкою головної арени міста до майбутнього матчу в директора МЦС «РУХ» Володимира Ковалюка.

«Як відомо, попередній матч у Франківську зібрав рекордну кількість вболівальників серед усіх командами першої та другої ліги під егідою ПФЛ України, – каже Володимир Ковалюк. – Слід відзначити, що всі служби стадіону спрацювали надійно та якісно, хоча були деякі незначні недоліки, які вже в наступному матчі на нашому стадіоні будуть виправлені».

Абонементи на домашні матчі МФК «Тепловик» в 2016 році можна придбати в касі стадіону. Наразі ціна абонемента на 8 домашніх матчів команди становить – 140 грн. Крім цього, за власником абонементу до кінця року гарантовано закріплюється індивідуальне місце, із якого він безпосередньо може вболівати за футбольну команду нашого міста. Місця, що закріпленні за власниками абонемента знаходяться в 4 та 5 секторах нижнього ярусу. Власник абонементу також зекономить свій час та певні кошти.

«Квитки на матч між МФК «Тепловик» та ФК «Балкани» поступлять у продаж у четвер, 1 вересня. Вартість одноразової перепустки на футбол – не зміна 20.00 грн, – каже директор стадіону. – Для учасників АТО в касах МЦС «РУХ» можна буде отримати безкоштовну перепустку на матч. Для цього потрібно лише пред’явити касиру посвідчення учасника АТО або військовий квиток із позначкою про проходження військової служби».

Як і на попередній матч, додає Володимир Ковалюк, планують організовувати колективне відвідування матчів не тільки для юних футболістів спеціалізованих шкіл та клубів, але й загальноосвітніх навчальних закладів міста й області. Для цього потрібно лише подати попередню письмову заявку керівника із вказання кількості діток та відповідального групи.

Для довідки: каси МЦС «Рух» знаходяться на Східній трибуні спортивної арени ( вул. Чорновола. 128), працюють щодня з 10:00 до 16:00, крім суботи та неділі. Обідня перерва з 12:00 до 13:00. Напередодні гри та у день самого матчу, якщо він припаде на суботу чи неділю, каси для продажу квитків працюють у звичному режимі. Крім цього, замовити квиток чи абонемент можна буде за телефоном 75-03-05. Також МЦС «РУХ» здійснюється прийом заявок на колективне відвідування від підприємств та організацій

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.