Культура

Майстриня з Космача вчитиме світ писанкарству онлайн

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Для прикарпатськийх майстрів започаткували проєкт Virtual Experience.

Це онлайн курс від сільського майстра чи майстрині (англійською мовою) та пакунком матеріалів (do-it-yourself kit) для роботи з курсом вдома, пише Репортер.

За словами ініціаторки проєкту Оксана Архипчук, перші чотири пакунки do-it-yourself разом з онлайн курсом від майстрині з Космача Ганни Линдюк вже поїхали в Австрію, Норвегію, США та Швейцарію.

“Пані Ганна дуже старалась і онлайн курс вийшов класний! – йдеться у дописі Оксани Архипчук. – Так поволі виведемо наших найкращих майстрів онлайн для всього світу”.

Наразі доступний лише курс з написання космацької писанки від  Ганни Линдюк, але у планах курс з виготовдення ляльки-мотанки, ліжникарство та виготовлення керамічного свищика.

До теми: Про писанки і війну: Олег Кіращук з Коломиї поміняв писак на автомат

Майстри отримують частину прибутку з кожного проданого курсу, а в пакунках є обов’язково один або два зразки їх робіт.

Таким чином можна зробити дві добрі справи – навчитися чогось цікавого та підтримати майстрів на плаву, що дозволить їм й надалі займатись традиційними ремеслами у цей дивний час.

Замовити цей Virtual Experience (можна купувати окремо курс, або курс + пакунок) ось тут: http://activeukraine.com/virtual-experiences

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.