Спорт

Збірна провела ідеальний матч. Шевченко прокоментував перемогу України в матчі з Туреччиною

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На післяматчевій прес-конференції головний тренер збірної України Андрій Шевченко похвалив команду за хороший футбол в матчі 7-го туру відбору на чемпіонат світу-2018 проти Туреччини (2: 0), пише НВ з посиланням на Sportarena.

Збірна України добилася логічної перемоги над турками, забивши вирішальні голи ще в першому таймі.

«Ми готувалися до матчу добре. Суперника вивчили добре і прибрали всі його сильні сторони, постаралися прибрати йому простір. Ми виглядали фізично краще і грали правильно. Це і дозволило нам домогтися перемоги», – сказав Шевченко.

Також тренер збірної згадав поєдинок, що відбувся між збірними України та Туреччини рік тому, що завершився нічиєю (2:2).

«У нас тоді не було такого взаєморозуміння. Про Туреччину я говорити не хочу. У ній недавно змінився тренер. Луческу було важко підготувати команду. Але ми думали тільки про себе. Туркам ми нічого не дозволили зробити і провели ідеальний матч. Із часу першої гри з турками збірна України додала», – сказав він.

Шевченко окремо похвалив тренера турків Мірчу Луческу, відзначивши, що йому завжди цікаво протистояти, «він може і добре підготувати команду, може добре розставити акценти і прибрати з гравців тиск, взявши його на себе».

«Приємно було обіграти збірну Туреччини. Я вірю, що у неї непогане майбутнє і бажаю їй тільки удачі», – сказав тренер збірної України.

Від наступної гри відбору проти Ісландії Шевченко також чекає дуже конкурентного протистояння.

«Розумію, який тепер буде настрій у Ісландії, яка підтримка уболівальників. У Ісландії багато хороших гравців. Трансфер їх гравця в Евертон на 45 мільйонів фунтів тому доказ, він говорить багато про що. Ісландці будуть добре мотивовані. Перемога буде потрібна і їм, і нам».

Свій наступний матч у відборі синьо-жовті зіграють 5 вересня в Рейк’явіку проти Ісландії.

Нагадаємо, збірна України обіграла Туреччину з рахунком 2:0 і вийшла в лідери своєї групи.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.