Спорт

За крок від золота

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Пекіні завершилися Всесвітні ігри єдиноборств. З 28 серпня по 4 вересня більше тисячі спортсменів боролися за медалі турніру. Дві наші краянки вступили у боротьбу 3 вересня. Найуспішніше з українських самбістів виступила Олена Сайко. Вихованка Надвірнянської СДЮШОР «Нафтохімік Прикарпаття» провела чотири поєдинки у категорії до 64 кг та виборола срібну медаль. По дорозі до нагороди вона здолала Санау Мандар з Марокко, Елінар Гонзалез з Венесуели, Адріану Черар з Румунії і тільки у фінальній сутичці поступилася росіянці Катерині Онопренко.

Ще одна представниця Прикарпаття, досвідчений майстер спорту міжнародного класу Катерина Соловей виступила у кікбоксингу (семі контакт, до 55 кг). На жаль, з Пекіну вона повернулася без медалі. У першому поєдинку вона перемогла італійку Луїзу Гулотті, але у півфіналі поступилася Еірін Дале з Норвегії.

До слова, українські спортсмени у неофіційному медальному заліку зайняли третє місце. В активі наших співвітчизників – сім золотих, п’ять срібних та 11 бронзових нагород. На першому місці – росіяни, другі – китайці.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.