Спорт

Які спортивні костюми зараз в моді?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Жіночі спортивні костюми давно перестали бути одягом виключно для спортзалу. Елементи спортивного стилю сьогодні можна зустріти на червоних доріжках і в офісах. Достеменно сказати, який стиль зараз в моді, навряд вийде. Але зручний одяг – абсолютна потреба усіх людей. А якщо він ще й модний, то стане чи не найулюбленішим в гардеробі. За допомогою стилістів Issaplus розбираймося, який одяг зараз в тренді.

Моделі жіночих костюмів

Наразі не будемо перелічувати, які є жіночі спортивні костюми загалом, а сконцентруємо увагу виключно на тих, що є актуальними для цього сезону та продовжуватимуть такими бути ще рік-два гарантовано.

Отже, наш топ спортивних костюмів виглядає наступним чином:

  • Зі свитшотом

Чи не найкласичніша модель. Штани мають зручну посадку та манжети на штанинах. Підійдуть до будь-якого випадку. Можуть сидіти приталеніше чи більш вільно за бажанням.

  • З толстовкою

Також класичний варіант. Кофта на застібці або може йти як худі, доповнені капюшоном.

  • Оверсайз

Верх має подовжений крій, що подекуди сягає середини стегна та нижче. Виглядає мішкувато, але класно.

  • З широкими штанами

Оце вже серед нових трендів. Вільні крій захопив уже й спортивний стиль одягу, проте виглядає недурно. Подекуди й дуже стильно.

  • З вкороченими кофтами

Кроп-світшоти – ще один тренд. Такі комплекти шикарні, запальні, спокусливі й напрочуд демократичні.

  • З топами

Трикотажні сети із вкороченими топами теж можна віднести до чи не найактуальніших. Відносно вузькі штани, що розширюються до низу, чудово підкреслюють стрункі ноги. А топи мають варіативність – можуть бути обтислими, зі шнурівкою, пасками, з довгим рукавом тощо.

  • Привіт, 90-ті

Відносно новий напрям, що переосмислює одяг кінця 20 століття, для якого були актуальні вітрівки та спортивки зі плащової тканини. Якщо тяжієте до модного світу, такий костюм можете брати гарантовано.

  • В’язані

Їх не можна назвати чимось новим. Такі вже носять кілька років, але їхня зручність все ніяк не виштовхне їх з моди, навпаки, додаючи модних балів.

Якихось критеріїв, як вибрати спортивний костюм, немає. Тут орієнтир один – щоб було зручно. Ну, і бажано, щоб ви собі у ньому подобалися.

Модні кольори і тканини

Так само за вас ніхто не вирішить, якого кольору спортивний костюм обрати. Є певні напрями, більш актуальні, але це завжди тільки рекомендації.

Наприклад, чорний сет. Вважається, що такий має бути у всіх, бо це класика, стиль, надзручно. Але й категорично.

Топовими визначено також пастельні відтінки – мокко, білий, жовтий, голубий, кавовий, пудровий. Класно виглядають соковиті кольори – зелений, червоний, електрик, бордо тощо.

І є ще один цікавий напрям – tie-dye, що є технікою фарбування, за результатом – красиве поєднання світлих і темних плям.

З тканин превалює бавовна, трикотаж, двунитка, футер, велюр та різні утеплювачі на кшталт флісу для теплих моделей.

І наостанок, з чим носити спортивний костюм. Серед взуття це кеди, кросівки, подекуди навіть черевики.

А от щодо верхнього одягу можна підібрати куртки жіночі демісезонні – косуху, бомбер, джинсову. Завжди актуальні дуті куртки. Ніхто не скасовував хутрові жилети та шуби. Але краще придивитися до пальт, стьобаних пальт та плащів.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.