Спорт

Як відновлюється кіберспорт після карантину?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Recon 5 розташовуються на 60-му рядку світового рейтингу і не мають значних досягнень за спиною. Колектив в останніх п’яти зустрічах зазнав трьох поразок, два з яких відбулися в рамках ESEA MDL Season і Winners League. Нагадаємо, що американці поступилися Mythic з рахунком 1: 2, і з таким же результатом завершили зустріч проти New England Whalers (1: 2).

У складі Recon немає відомих гравців, які коли-небудь грали на тир-2 рівні, тому потрапити навіть в топ-50 поки що представляється неможливим завданням. Варто підкреслити, що найсильніше команда грає на картах Inferno і Nuke, де має 67% і 58% вінрейт.

TeamOne вже брали участь у великих турнірах в онлайні і в деяких поєдинках навіть давали гідну відсіч суперникам тир-1 рівня. Зараз бразильці поступово покращують позиції в світовому рейтингу і, наприклад, в порівнянні з початку червня піднялися вгору на 34 рядки і на даний момент займають 56-е місце.

Редакція ВсеПроСпорт вважає TeamOne фаворитом цього протистояння, так як команда вже заявила про себе на міжнародному рівні і давала хороший відсіч в поєдинках з тир-1 опонентами. Recon 5 зустрічалися з бразильцями менше місяця назад і зазнали поразки з рахунком 0: 2. Швидше за все, навіть якщо американцям вдасться зачепитися за вікторію на своєму піку, підсумкова перемога дістанеться «Першій команді».

На правах реклами

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.