Спорт Фото

Випробувати себе. У Долинському районі стартували гірські перегони Gorgany Race (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 29 червня, в урочищі Шандра, біля села Мислівка Долинського району, вже 13-й раз стартували гірські перегони Gorgany Race.

Цьогоріч у змаганнях зареєструвалися понад 600 бігунів з усієї України, а також із Польщі, Білорусі та Молдови, повідомляє Репортер.

Учасники змагаються у чотирьох категоріях: півспринт (40 км), спринт (80 км), трек (110 км) та вело (150 км ровером +30 км пішки).

«Це унікальна можливість випробувати себе. Для більшості учасників Gorgany Race – не лише змагання з іншими командами, а й можливість пережити справжню пригоду. Під час перегонів у людей часто відкриваються неймовірні запаси енергії, виявляється, що наші можливості набагато більші, ніж ми думаємо», – каже організатор змагань Станіслав Провальний.

Особливістю перегонів Gorgany Race є й неповторний пригодницький дух.

Негода пригодам не завада. Як у Карпатах пробігли Gorgany Race 2018 (ФОТО)

Кожна команда перед стартом отримує карту, де вказане розташування контрольних пунктів (КП). Завдання – знайти якомога більше КП на дистанції та повернутися на фініш до закінчення контрольного часу.

Переможців визначають сумарним підрахунком часу та за кількістю знайдених контрольних пунктів.

Подружжя киян Роман та Анна Степанюки у змаганнях беруть участь вдруге. Кажуть, для них головне – не перемога, а приїхати сюди з родиною, відпочити, зустрітися з друзями. Степанюків у таборі чекають троє малюків з бабусею. Найменшому – сім місяців. Тому вони не знають, скільки пройдуть контрольних пунктів, бо як зателефонує бабуся – треба повертатися…

Також цьогоріч особливістю змагань є знижка для учасників АТО. Їх у перегонах зареєструвалося зо два десятки.

Два Сергії – один із Харкова, другий із Луганська – на перегонах уперше. Кажуть, у них дуже добра фізична підготовка, але тут цього замало. Приїхали подивитись і спробувати свої сили.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.