Спорт

Вихованці франківського “Урагану” здобули бронзу на кубку України U10

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У Києві завершився кубок України серед юнаків 2009 – 2010 років народження.

У фінальній зустрічі вихованці франківського “Урагану” з обіграли ФСК «Іллічівець» з рахунком 5:3 і здобули бронзу на кубку України U10.

До теми: Прикарпатські дракони святкують, – футбольному клубу виповнилося 16 (ФОТО, ВІДЕО)
У чвертьфіналі кубку U10 команда зустрічалася із «Спартою» міста Свідловодська. Фінальний свисток зафіксував рахунок 5:5 і перепустку у пів фінал вирішила серія пенальті. З рахунком 3:2 перемогли дракони.
У півфіналі дракони зіграли з «Фортуною» міста Христинівки. Програли 5:2
“Причина поразки, я думаю, у важкій грі в чвертьфіналі, де хлопці віддали багато сил в плані психологічному, моральному та фізичному. Дуже важливо було зібратися на останній матч – фінал малого кубка України. У цій грі хлопці себе показали з найкращої сторони і ми святкували перемогу” – зауважує тренер Юрій Іванишин.
У зустрічі ФСК «Іллічівець» – Академія НФК «Ураган», дракони перемогли з рахунком 3:5. Кращим гравцем команди визнано Василя Гончарука.
Нагадаємо,4 листопада, у Франківську відбувся матч шостого туру Екстра-ліги чемпіонату України з футзалуФранківський «Ураган» грав з клубом «Сокіл» із Хмельницького. Прикарпатці виграли 5:1. А в жавтні франківський “Ураган” розгромив команду із Запоріжжя “АРПІ”. Зустріч закінчилася з рахунком 7:1.
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.