Спорт Фото

Вперше у Франківську стартував міжнародний турнір з фігурного катання (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вперше в Івано-Франківську проходять міжнародні відкриті змагання з фігурного катання. Підкорюватимуть льодову арену 180 учасників з 11-и областей України та з Молдови, повідомляють Новини на «Вежі».

Безымянный

У турнірі беруть участь спортсмени різного віку. Наймолодшій фігуристці лише 3 роки, а найстаршій – 46.

Серед учасників міжнародних змагань – жодного фігуриста з Прикарпаття. Це пов’язано з тим, що фігурне катання в області не розвинене. Зокрема, катастрофічно не вистачає тренерів, констатують спортивні функціонери.

Безымянный

У Молдові теж фігурне катання залишається поза розвитком, розповідають тамтешні фігуристи. Призерку міжнародних змагань 15-річну Еліну це не зупиняє. Як і кількість професійних травм. Адже її мрія – представляти рідну країну на Олімпійських іграх.

5-хвилинна розминка і конкурсанти готові до витсупів на льоду. З власними номерами. Глядачі юних фігуристів вітають не лише оплесками. На лід «летять» іграшки та солодощі. Як нагорода за майстерні елементи. У кожного учасника є свої улюблені.

Безымянный

На Прикарпатті спортивна база для фігуристів відповідає всім міжнародним стандартам, запевняють в обласному Управлінні молоді і спорту. Кажуть, якби знайшлися професійні тренери олімпійського виду спорту, відкрили б в регіоні секцію фігурного катання.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.