Спорт

Ветерани “Прикарпаття” стали чемпіонами області у категорії 40+ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У четвер, 13 вересня, у Долині ветерани франківського “Прикарпаття” обіграли команду Долинського району . Матч відбувся в рамках чемпіонату області серед команд вікової категорії 40+.

Для гравців з Івано-Франківська, це був перший матч в рамках другого кола чемпіонату.  Після нього вони очолили турнірну таблицю, маючи в активі чотири перемоги у чотирьох матчах.

Команда з Городенківського району, яка  за результатом першого кола всі свої матчі програла, припинила участь у чемпіонаті. Результати всіх матчів за її участі було анульовано.

На початку другого тайму ветеранам Івано-Франківська  вдалось провести результативну  атаку. Ударом в падінні головою  Роман Шайбан переправив м’яч  у ворота Івана Локатиря.

Надалі господарі  намагались зрівняти рахунок, але це їм не принесло успіхів.

Здобувши чергову перемогу, ветерани івано-франківського «Прикарпаття» достроково вибороли звання чемпіона області серед ветеранів віком 40+.

Після припинення участі у чемпіонаті серед ветеранів команди з Городенківщини боротьбу за  срібні та бронзові нагороди ведуть ветерани трьох команд, що залишились.

У калушан, які наразі  йдуть на другому місці – сім залікових очок. У  долинян, які на третьому – чотири. Обом командам залишилось провести по одному матчу.  Також зберігають шанси на один із комплектів нагород ветерани  Богородчанського району. Вони наразі мають три очки та ще два матчі в запасі.

Вирішальним для богородчанців буде наступний матч, який вони проведуть  у Івано-Франківську найближчого вівторка.  Їх  суперником буде  чемпіон Івано-Франківської області  серед ветеранів віком 40+  сезону 2018 – ветерани «Прикарпаття».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.