Спорт Фото

У пам’ять про загиблих бійців АТО франківські школярі провели турнір з футзалу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 2 березня, у приміщенні Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату відбувся турнір з футзалу пам’яті воїнів АТО Андрія Прошака та Сергія Хіврича. у

Цього року в турнірі взяли участь команди із чотирьох франківських шкіл: №18, №21, №28 та академічного ліцею-інтернату, де і відбуваються змагання. футзал

Подібний захід проходить тут уже втретє і названий на честь загиблих бійців АТО.

Андрія Прошака посмертно нагородили орденом “За мужність”. Хлопець навчався у цьому ліцеї. Сергій Хіврич був його бойовим побратимом і теж, свого часу, жив та навчався у Івано-Франківську.

“Колись цими коридорами, як і ви зараз, ходив Андрій Прошак. Мабуть, він теж про щось мріяв, але так і не зміг втілити. Ваші подвиги ще попереду, а зараз – вчіться, щоб у майбутньому досягти своїх висот” – порадив школярам представник Держслужби України у справах ветеранів війни та учасників АТО області Володимир Веркалець.

“Я мав чесь служити з обома, потім нас розформували, вони потрапили в іншу бригаду, де й загинули, – розповідає віце-президент асоціації футболу учасників АТО в області Віктор Слюсар. – Кажуть, душа людини живе, поки про неї пам’ятають, я бажаю учасникам турніру успіху. І, як кажуть, “грай чесно, живи достойно”.

Мсця на турнірі розподілилися таким чином:

І – школа № 18

ІІ – школа № 28

ІІІ – команда ліцею-інтернату

IV – школа № 21

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.