Спорт

В Івано-Франківську нагородили найкращих єдиноборців Прикарпаття (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В Івано-Франківську нагородили найкращих єдиноборців Прикарпаття за підсумками конкурсу «Воїн року – 2018».

Переможці у цьому конкурсі визначені в номінаціях «Найкращий спортсмен», «Найкращий меценат», «Найкращий тренер», «Best of the Best» та «Воїн року-2018».

Критеріями оцінювання були виступи на Олімпійських іграх, світових, Європейських змаганнях, чемпіонатах та кубках України, міжнародних, міських, обласних і всеукраїнських турнірах, інформує прес-служба ОДА.

На сьомій щорічній церемонії відзначення нагороджені понад 100 спортсменів з двадцяти чотирьох видів єдиноборств. Зокрема, world taekwondo, ушу-саньда, кікбоксинг WKA, греплінг, фрі-файт, кіокушинкай карате (KWF), кунг-фу (саньда), ММА, таеквон-до ІТФ, кікбоксинг WTKA, джиу-джитсу, хортинг, дзюдо, самбо, зендокай карате, бокс, греко-римська боротьба, вільна боротьба, кікбоксінг, тайландський бокс Муей Тай.

Цьогорічний конкурс «Воїн року – 2018» проходив під девізом «В єдності – сила!». Його метою є об’єднання усіх спортсменів, президентів та тренерів різних видів бойових мистецтв під однією ідеєю.

Вітаючи переможців цьогорічного конкурсу та учасників зібрання, начальник управління спорту облдержадміністрації Орест Оклієвич наголосив:

«Ми підтримуємо такі заходи, які проводяться сьогодні, оскільки вважаємо, що вони необхідні. Діти та спортсмени вартують того, щоб їх вшановували та нагороджували, оскільки цілий рік для цього проводилась значна робота. Молодь, діти та тренери їздять на змагання, здобувають перемоги і сьогодні ми нагороджуємо найпрацьовитіших та найкращих. Ми повинні знати своїх героїв. Наші сьогоднішні переможці – це наше майбутнє».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.