Спорт

В другому турі Ліги націй УЄФА українська збірна зіграє зі словаками у Львові

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В рамках другого туру Ліги націй УЄФА національна збірна команда України свій матч проведе на «Арені-Львів» у неділю, 9 вересня.

У новому турнірі для європейських збірних, що започаткувала УЄФА,  для «синьо-жовтої» команди це буде другий матч, а для збірної Словаччини- перший.

Сьогоднішня гра для національної збірної України буде шістнадцятою за ліком, який вона проведе у Львові. За весь цей час команда здобула тринадцять перемог та три матчі звела у нічию. При цьому забивши у ворота свого суперника 37  м’ячів і пропустивши лише 10. На «Арені Львів»  команда зіграє свій дев’ятий матч, шість матчів було зіграно на стадіоні «Україна», в період з 2001 по 2010 роки.

 Востаннє наша збірна проводила свій домашній матч саме у Львові.  Було це 10 листопада 2017 р. Її суперником у товариському матчі була, як і сьогодні, – збірна Словаччини. 

Пропустивши першими на десятій хвилині, українська збірна змогла не тільки зрівняти рахунок, але й здобути перемогу у матчі з рахунком – 2:1. В нашій збірній Андрій Ярмоленко відзначився на тридцять дев’ятій хвилині, Євген Коноплянка – на п’ятдесять четвертій хвилині матчу. У матчах, що проходили у Львові, Ярмоленко та Коноплянка є кращими бомбардирами збірної. В Коноплянки – п’ять забитих м’ячів, а у Ярмоленка – чотири.

Команди між собою зустрічались шість разів. На рахунку нашої збірної дві перемоги. Три матчі  суперники завершували у нічию та одного разу перемога була на боці словаків. До речі, сьогоднішній матч буде для обох команд третім в історії їх офіційних зустрічей. Два матчі команди провели в рамках відбору до чемпіонату Європи-2016 у груповому етапі. Який виявився у підсумку вдалим для обох збірних.

Читайте також: Юні футболісти “Прикарпаття” стартували у новому сезоні (ФОТО)

Сьогоднішній матч пройде без глядачів, оскільки  дисциплінарний комітет УЄФА покарав збірну України одним домашнім матчем без глядачів. Це рішення було прийняте ще 27-го листопада 2015-го року. Причина – кельтський хрест на банері під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії. 

Перемога команди Андрія Шевченка у сьогоднішньому матчі зробить нашу збірну одноособовим лідером  1 групи дивізіону «В». І фактично збільшить шанси нашої команди на перемогу у своїй групі та здобуття в наступному – однієї з путівок на Чемпіонат Європи 2020. 

Матч між збірними України та Словаччини буде обслуговувати грецька бригада арбітрів на чолі із Тасосом Сидиропулосом. 

 На думку букмекерів перемогу в сьогоднішньому матчі здобуде збірна України. На її перемогу ставки котируються з коефіцієнтом 1,92 – 2,00.  На перемогу словаків коефіцієнт  сягає 4,20 – 4,40. На нічию 3,10-3,20. 

 Матч можна буде переглянути на каналі Україна. Початок гри о 16:00.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.