Спорт

«Ураган» повертається у лідери

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 22 жовтня, в Івано-Франківську, в рамках сьомого туру футзальної Екстра-ліги, «Ураган» приймав харківський «Моноліт». Наша команда перемогла з рахунком 3:1.

На п’ятій хвилині господарі вийшли вперед – після розіграшу штрафного Роман Кордоба влучно пробив низом. Другого голу вболівальникам довелося чекати аж до середини другого тайму. Тоді з пенальті забив Сержао (у своєму штрафному майданчику хтось із харків’ян зіграв рукою).

«Моноліт» почав грати з п’ятим польовим, і цим скористався воротар «Урагану» Кирило Ципун. Після удару по воротах він зафіксував м’яч у руках і вибив його через все поле прямо у ворота суперників – 3:0. Гості спромоглися лише на гол престижу на останніх секундах гри.

Після цього матчу «Ураган» повернув собі лідерство у чемпіонаті Екстра-ліги. Цьому посприяв нічийний матч у Єнакієвому, де львівська «Енергія» не змогла переграти непоступливий «Єнакієвець».

Наступні дві гри «Ураган» проведе на виїзді: 5 листопада з «Кардиналом-Рівне» та 10 листопада з харківським «Локомотивом».

Результати сьомого туру Екстра-ліги: Єнакієвець – Енергія 1:1, Ураган – Моноліт 3:1, Локомотив – ЛТК 4:3.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.