Спорт

“Ураган” на своєму полі здолав львівську “Енергію” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Франківський НФК “Ураган” переміг львівську “Енергію” у дев’ятому турі футзальної Екстраліги. Гра проходила 17 жовтня в Івано-Франківську.

Уже на перших хвилинах матчу “дракони” повели у рахунку Кордоба після розіграшу ауту потужним дальнім ударом вразив дев’ятку воріт львів’ян. Про це повідомила пресслужба клубу, передає Репортер. “Ураган”

Ігрова перевага підопічних Максима Павленка на майданчику зростала франківці мали декілька гольових моментів, однак не змогли їх реалізувати. Варто відзначити, що гості відповіли вдалою контратакою та зуміли відправити м’яч у сітку. Але в цьому епізоді арбітри зафіксували порушення з боку гостей і взяття воріт було скасоване.

Майже одразу “Урагану” вдалось відповісти результативно  Колток від власних воріт ввів на Микитюка, який в один дотик прокинув “круглого” повз голкіпера і подвоїв перевагу своєї команди. На останній хвилині першого тайму “дракони” знову відзначились  Фаренюк головою замкнув подачу від Кордоби.

У другому таймі господарі забили ще два голи Микитюк оформив дубль, а Коваль дальнім пострілом довів рахунок на табло до 5:0.  Але все ж таки гостям вдалося забити гол престижу – один з гравців львівської команди зі штрафного влучив у ворота франківців.

У підсумку”Ураган” відсвяткував свою першу домашню перемогу в сезоні, здолавши принципового суперника з рахунком 5:1.

НФК “Ураган” – “Енергія” Львів – 5:1 (3:0)

17 жовтня. Favbet Екстраліга, 9-й тур. м. Івано-Франківськ, Манеж КФВ. Без глядачів.

Голи: Кордоба (3), Микитюк (16, 27), Фаренюк (20), Коваль (29) – Струк (29)

“Ураган”: Колток (Кардаш, 36) – Кордоба, Фаренюк, Масевич, Микитюк – Лебідь, Абакшин, Коваль, Шеремета – Коробка, Дичук, Онуфрак – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.

“Енергія”: Пітуля (Чудний, 39) – Струк, Когут, Ковальчук, Кузь – Пелех, Марциняк, Легендзевич, Буньо – Квасній, Танський, Гасюк, Ременець. Головний тренер: Валерій Легчанов.

Попередження: Кордоба (14) – Легендзевич (28).

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.