Спорт

Україна стартує у новому турнірі УЄФА – букмекери ставлять на чехів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У четвер, 6 вересня,  у дев’яти країнах Європи розпочинається  новий турнір для національних збірних континенту – Ліга націй УЄФА.  Українська команда теж розпочинає боротьбу. У чеському Угерське-Градіше підопічні Андрія Шевченка зустрінуться з збірною Чехії.

Загалом у новому турнірі стартують 54 європейські команди. Усі збірні розбиті на чотири дивізіони (A, В, С, D), пише “Репортер”.

У дивізіон «A» потрапили 12 найкращих за рейтингом команд. Інші 12, зокрема й наша збірна, – до дивізіону  «B». Наступні 14 збірних за рейтингом – «C», а 16 з найнижчим рейтингом –  дивізіон «D».

Усі збірні гратимуть  двоколові турніри, за результатами яких переможці груп дивізіону «A» розіграють перемогу в Лізі націй між собою. Переможці інших груп  решти дивізіонів у наступній Лізі націй отримають місця в дивізіонах рангом вище. Найгірші – рангом нижче.

Також новий турнір буде пов’язаний з відбірковим циклом до чемпіонатів Європи, даючи додаткову можливість виходу у фінальну стадію.

Національна збірна України потрапила у групу 1 дивізіону В. Суперниками команди Андрія Шевченка будуть національні збірні Чехії та Словаччини.

В першому турі групи 1 дивізіону «В» чехи зіграють із українцями.

Сьогоднішні суперники в офіційних матчах зустрінуться вперше. До цього обидві команди грали лише у товариських матчах. У 2011 році у Празі «жовто-сині» поступилися 0:3, а у Львові, в 2012-му, зіграли 0:0.

Матч починається о 21:45 за київським часом. Гру можна буде переглянути в прямому ефірі  на каналі Україна.

На думку букмекерів незначну перевагу має збірна Чехії. На її перемогу коефіцієнт 2,40 – 2,47, на перемогу нашої збірної – 3,10 – 3,26. На нічию у матчі – 3,10 – 3,22.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.