Спорт

У Яремчі горіли заклад харчування та приміщення благодійної організації

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У ніч з 10 на 11 вересня у Яремчі трапилися дві пожежі.

Одна з них трапилась в закладі громадського харчування, ще одну пожежу ліквідували у приміщенні благодійної організації, інформують в ДСНС області.

У Яремчі горіли заклад харчування та приміщення благодійної організації

Так, 11 вересня о 00:55 до Служби порятунку поступило повідомлення про пожежу в підвалі двоповерхової будівлі в місті Яремче по вулиці Свободи.

До місця виклику виїжджали рятувальники 9 Державної пожежно-рятувальної частини міста Яремче. Виявилося, що виникла пожежа в цокольному приміщенні закладу громадського харчування, триповерхового напівжитлового будинку. Площа пожежі складала 150 м кв.

Надзвичайники локалізували пожежу о 01:47, а о 02:12 ліквідували.

Також 11 вересня  01:04 на лінію 101 поступило повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку, в якому розміщена волонтерська організація по вулиці Федьковича в місті Яремче.

До місця виклику направили рятувальників 9 та 11 Державних пожежно-рятувальних частини міста Яремче та Надвірна, а також вогнеборців з Державних пожежно-рятувальних постів Делятина та Ворохти.

Виявилося, що будівля благодійної організації повністю охоплена вогнем. Площа пожежі складала 150 м кв.

Надзвичайники локалізували пожежу о 01:36, а о 02:14 ліквідували.

На місці пожежі працювала чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в області. Через сильне задимлення на пожежах вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

Постраждалих на даних пожежах немає. Причини виникнення наразі встановлюються фахівцями.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.