Спорт

У Майдані, на турнірі Богдана Шуляра, зіграли ветеранські команди – виграв Майдан (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У понеділок, 28 червня, на Прикарпатті відбувся десятий футбольний турнір серед ветеранських команд  області, присвячений  пам’яті Богдана Шуляра.

Турнір традиційно пройшов у селі Майдан Тисменицького району. У змаганнях взяли участь чотири команди ветеранів футболу: «Легіон» (Майдан), «Вихор» (Ямниця), «Газовик» (Богородчани) та «Каменяр» (Серафинці), пише “Репортер”.  

Згідно з жеребом, у першому півфінальному матчі  зустрілися Богородчани та Серафинці.  Богородчанські газовики забили вісім м’ячів у ворота ветеранів з Городенківщини та вийшли до фіналу.

У другому півфіналі грали Майдан і Ямниця. Перший тайм завершився з мінімальною перевагою ямничан -1:0. Але потім господарі турніру зуміли не тільки зрівняти рахунок, але й забити переможний м’яч – 2:1.

У матчі за третє місце команда Ямниці рознесла Серафинці з рахунком 6:1.

У фіналі  інтрига «померла» ще у першому таймі, коли футболісти ветеранської команди з Майдану забили три м’ячі у ворота суперника. А закінчилася гра з рахунком 7:1.

Таким чином у десятому ветеранському турнірі пам’яті Богдана Шуляра перемогла ветеранська команда «Легіон» (Майдан) . Ця звитяга стала п’ятою для майданців, 10 турнірів – 5 перемог.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.