Спорт

У Коломиї учні виграли на конкурсі спортивне обладнання для свого ліцею (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Учні Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника перемогли на конкурсі мікроініціатив «Літньої школи молодіжного розвитку».

Завдяки проєкту десятикласників Івана Саранчука та Богдана Кіцелюка, відтепер у їхньому навчальному закладі облаштовано спортивний куточок для занять важкою атлетикою, пише Репортер.

Іван і Богдан понад рік відвідують спортзал. Мініпроєкт “Спортивна молодь”, який підготували учні, став найкращим на Прикарпатті за підсумками Літньої молодіжного розвитку. Її організували Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття та організації “Простор молоді” за підтримки USAID.

Наш регіон відноситься до тилового, тому ми маємо велику кількість внутрішньо переміщених осіб, – каже Ігор Мельничук, виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. – Сьогодні наші учні ліцею №1 робили акцент на тому, що у школі навчається більше сотні учнів з прифронтових регіонів. Тому найкращим способом взаємодіяти є займатися спортом або вести разом справи.

Передбачені грантом 45 тис грн витратили на закупівлю спортивного обладнання та професійного інвентаря для занять важкою атлетикою. А також – на проведення спортивних подій. Вони мають інтегрувати внутрішньо переміщену молодь до спортивного середовища.

Під час презентації нового обладнання для школярів провели майстер-клас, як ними користуватися.

Більше дивіться у сюжеті телеканалу НТК.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.