Спорт Фото

У Калуші провели волейбольний турнір для дівчат

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

21 команда взяла участь у дівочому волейбольному турнірі серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Калуша і Калуського району, що упродовж місяця проводився з нагоди 8 Березня, пише sport.if.ua

IMG_6230

Напередодні Міжнародного жіночого дня головні призи змагань розіграли чотири найсильніші волейбольні колективи (по два з міста та району), які посіли перші та другі місця в попередньому груповому турнірі.

IMG_6235

Дві півфінальні зустрічі завершились з однаковими рахунками 2:0. В них команда Калуської СЗОШ №2 обіграла команду Пійлівської ЗОШ, а волейболістки Новицького НВК перемогли своїх суперниць з Калуської гімназії.

IMG_6241

У поєдинку за третє місце учениці Пійлівської ЗОШ виявилися сильнішими від калуських гімназисток, яких перемогли з рахунком 2:0. А в напруженому фінальному матчі звання чемпіона турніру виборола дівоча волейбольна команда Новицького НВК, яка обіграла команду Калуської СЗОШ №2 з рахунком 2:1.

IMG_6242

Призи отримали всі команди, які брали участь у турнірі. Спеціальні нагороди отримали три кращі гравці турніру – Олена Галайко (Пійлівська ЗОШ), Христина Гриньків (Новицький НВК) та Ольга Клим (Калуська СЗОШ №2). А кращий тренер команди, яким суддівська колегія визнала вчителя фізкультури Новицького НВК Василя Петріва, отримав наручний годинник.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.